Touch of Matrix

Wat is Touch of Matrix?
Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode die jou en informatie uit het universum in beweging brengt. De theorie is voor een groot deel gebaseerd op de kwantumfysica, een wetenschap die ervan uitgaat dat alles energie is en bestaat uit licht en informatie en dat alles en iedereen met elkaar is verbonden door middel van een groot netwerk (matrix/veld) van energieverbindingen. Ons lichaam is ook hiermee verbonden.

De gebeurtenissen die we in ons leven meemaken geven we een plekje op onze “harde schijf” en kan het zomaar gebeuren dat die harde schijf vol raakt. Gevolg is misschien dat je steeds minder zal gaan functioneren. Er komt een klink in de kabel waardoor je verbinding met dat veld of netwerk word verstoord en krijg je niet meer de goede informatie binnen in je systeem. Zo kunnen er blokkades ontstaan die een uitwerking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en/of andere niveaus.

Hoe werkt het?
Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw “harde schijf”, je Ware Ik en wordt je verstand uitgeschakeld en kan niet meer in de weg zitten tijdens de behandeling. Vanuit je Ware Ik gaan we werken en verbinding maken met het veld van energieverbindingen om ons heen. Blokkades, klachten of oude thema’s worden snel en eenvoudig verwijderd van je harde schijf en verstoringen in verbindingen worden hersteld. Zo kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. De juiste informatie plaatsen we en de energie kan weer vrij stromen en kom je dichter bij jezelf.

Touch of Matrix hoeft niet alleen bij klachten ingezet te worden. Bij Jouw Unieke Zelf zet ik het juist in voor persoonlijke groei en helpt het om gedachten en destructief gedrag om te zetten. Zo kunnen we je meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde activeren. En alles wat je niet meer wilt zijn, bijvoorbeeld onzeker, een grijze muis of het gevoel dat je niets waard bent, al deze negatieve gedachten heb jij niet meer nodig en kan je los laten. Zo ontstaat er ruimte in jou voor energie en positieve gedachten en die informatie die in het universum beschikbaar is laat ik bij jou binnen komen en versterk ik 25 keer, of misschien zelfs 50 keer.

Hoe ziet een behandeling er uit?
De behandeling start staandend (schoenen uit) en het proces wat volgt kan zowel staand, zittend of liggend plaatsvinden. Ik raak zacht je schouders, bekken en schedel aan en dan komt je lichaam vanzelf in beweging, het lichaam spreekt hiermee zijn eigen taal, volg de beweging van je lichaam, beweging betekent dat het lichaam informatie vrijgeeft op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Afhankelijk van het thema en hoeveel jij wil loslaten kan je je na afloop warm of juist koud, opgelucht of juist heel emotioneel voelen.

Wat kost een Touch of Matrix behandeling?
Over het algemeen zijn er 3 behandelingen per thema nodig en een Touch of Matrix behandeling kost € 50, – voor een uur