Human Design

Human Design is een tool om bewuster van jezelf te worden en mensen in je omgeving beter te begrijpen. Het geeft je helderheid en toestemming om je unieke zelf te zijn. Je hoeft niets te worden, je hoeft alleen maar te zijn. Human Design brengt jouw energetische blauwdruk in beeld en laat zien waar jouw eigen autoriteit ligt. We zitten in een tijd waarin we veel meer onze eigen autoriteit ontdekken waar en hoe we het beste beslissingen kunnen nemen en niet meer die macht uit handen geven of het buiten onszelf te zoeken. Het laat ons unieke innerlijk kompas zien.

Human Design is een synthese en brengt onder andere principes van westerse astrologie, I Ching, Kabbala, het chakra-systeem, genetica en Quantum Fysica samen waardoor er een ‚Äč‚Äčonderscheidend systeem ontstaat.

Human Design geeft ons handvatten zoals een eigen Strategie & Autoriteit die ons terugbrengt naar onze eigen frequentie. Door je strategie en autoriteit te volgen en uit te leven en je af te stemmen op jouw eigen frequentie zal je ontdekken hoe accuraat het Human Design systeem is.

Het Human Design Systeem is zo enorm uitgebreid, accuraat en er is heel veel informatie te halen en te vinden, het is veel meer dan ” o leuk, een plaatje van je energie”. Er zitten zoveel meer lagen met zoveel meer onderwerpen. Binnenkort ga ik dieper in op de onderdelen van Human Design, de Bodygraph, types, de 9 centra en “Strategie & Autoriteit” op Instagram. Je kan hier je bodygraph opvragen:
https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Wil je meer weten over je eigen design en de handvatten die het je brengt?
Neem dan contact met me op via mail of telefoon 06-45444739